Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 16

2019-04-17 18:08 #0 av: Herveaux

Det är dags för påsk!
Hej StarFam! Påsken har anlänt till Jorvik och nu har vi en hel vecka på oss att spendera med äggjakter för att samla på oss nya belöningar!

Årets påskuppdatering är tillgänglig fram till den 24 april.

Hitta påskäggen!
I Silvergladebyn kan du prata med Felix för att sätta igång med den årliga äggjakten! När du har hittat alla hans gömda påskägg i Silvergladebyn kommer du kunna leta påskägg med ytterligare 11 invånare runt om i Jorvik.

Påskbutiker!
Om du vill kika på påskföremål från tidigare påskfiranden på Jorvik kommer du vilja besöka påskbutikerna! De finns på följande platser:

★ Silverglade
★ Fort Pinta
★ Firgrove
★ Valedale
★ Silverglades Vingård
★ Västkobbens Fiskeby
★ Jorvikstallet
★ Jarlaheim
★ Wolf Hall Inn
★ Moorland
★ New Hillcrest

Nyrenoverat i Moorland
Thomas Moorland bestämde sig nyligen för att för att renovera delar av hans älskade stall, och därmed ser Moorlands shoppingkvarter bättre ut än någonsin! När du besöker butikerna i Moorland (och fiskebutiken vid Moorlands södra strand) kommer du se uppdaterade shoppingfönster för en enklare och trevligare upplevelse. Några föremål kan ha flyttats runt i och med renoveringarna, men alla finns kvar i Moorland!

Självklart finns det planer att renovera fler butiker runt om Jorvik till samma lyxiga standard! Vi kan knappt vänta på att sätta igång, så håll ögonen öppna efter nästa del av butiksrenoveringarna!

Idag är det också dags för Billy Bulldozer att stänga ner sin butik. Flaggtröjorna som tidigare fanns där går nu att hitta i gallerian.

Jorvikstallets Öppet Hus
Öppet Hus håller igång till nästa onsdag! Besök eventet för att delta i tre olika lopp, göra dagliga uppdrag, rida på den stora arenan och få gratis veterinärvård från Hugh!

Hjälp fölen!
Du kan fortfarande assistera Jorvik Rangern Violet med att ta hand om små föl runt om Jorvik fram till den 22 maj, så du har gott om tid på dig att leka med fölen!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är öppen vid Fort Pinta.

Uppdaterade systemkrav för Mac
Spelare på Mac måste nu ha Mac OS 10.10 eller högre för att kunna spela spelet.

Värva En Kompis tar en paus!
Vi är väldigt glada över att så många av er har varit så måna om att hjälpa era vänner sätta igång med Star Stable genom vår funktion Värva En Kompis! Tyvärr finns det mycket jobb vi känner att vi måste göra kring funktionen för att få den att fungera precis så bra som vi skulle vilja - så för stunden har vi valt att stänga för nya registreringar genom funktionen. Om du redan har värvat en kompis genom funktionen behöver du inte vara orolig! Det betyder bara att du inte kan bjuda in nya vänner, men du kan fortfarande samla på dig belöningar från vänner du tidigare värvat då de tar sig framåt genom spelet.

Som det ser ut just nu har vi inga datum att dela med oss av gällande när funktionen är igång igen, men vi hoppas att den i någon form kan återvända till spelet!

Ha en härlig påskvecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/6852

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-04-17 18:20 #1 av: Herveaux

Äggjakt - yaaay! 

Så fina de nya butikerna vart i Moorland. Tummen upp Vilket lyft! 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-04-17 19:09 #2 av: Marbi

Jag har besökt butikerna med påskgrejor. Ingen av delarna har några stats så dom är ointressanta för min del. Hade varit kul om man hade kunnat köpa ett diadem med kaninöron. Det skulle jag vilja ha. :)

Anmäl
2019-04-17 19:24 #3 av: Herveaux

#2 Oh, vilken bra idé! Vi har ju renhorn runt jul så det borde ju gå att ordna.Tummen upp
Du får skicka in det som ett förslag till Supporten, om många vill ha det så kanske det kan dyka upp till nästa påsk. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-04-17 19:29 #4 av: Maleficum

#2 Vill också ha det! :D

Någon som vet om äggen ligger på ungefär samma ställen som tidigare år? Eller är det en smart ide att starta en ny äggletartråd?

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-04-17 20:17 #5 av: Marbi

Jag har två konton och guldäggen ligger på olika platser om man jämför konton. Dom andra små äggen ligger på samma plats för båda kontona.

Anmäl
2019-04-17 20:19 #6 av: Marbi

#3  Jag har skickat ett förslag till support.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.