Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 20

2019-05-16 16:27 #0 av: Herveaux

Nya ändringar på Jorvik!
Halloj StarFam! I dagens uppdatering kan vi nu stolt presentera en alldeles nyuppdaterad del av Silverglade - Doyles kapell! Och det är inte allt, inte nog med att vi nu kan erbjuda nya namnalternativ till era hästar, utan Baronessan har också renoverat lite borta på Vingården!

Uppdatering av Doyles kapell!
Som ni vet finns det mycket kvar att göra då det kommer till att uppdatera Silverglade! Denna vecka är vi väldigt glada över att kunna släppa vår nya version av Doyles kapell. Den gamla kapellruinen är nu vackrare än någonsin, och strandområdet intill det har blivit rejält uppdaterat för att passa bättre in i den jorvikiska naturen. Några av er kan ha märkt att vi började smyga in lite terränguppdateringar kring området redan för ett par veckor sedan, men nu är renoveringarna färdigställda.

Självklart har vi massor med planer för andra uppdateringar kring Silverglade, så håll ögonen öppna efter fler spännande förändringar!

Renoveringar på Vingården!
Stallet där ni kan köpa hästar vid Silverglades Vingård har denna vecka fått sig ett lyft! Till Baronessans stora glädje får nu många fler hästar plats där. Nu kan hon sälja ännu fler vackra springare! Skulle det kunna vara så att en ny häst kommer dit snart…?

Nya hästnamn!
Rainbowgalaxy, Bumblebee, Peachpie, Thunderbolt, Icetea… Med de nya alternativen för valbara hästnamn som släpps idag finns det tusentals nya namnkombinationer att bläddra mellan då ni ska namnge en ny häst!

Medan det här är underbara nyheter för alla som är påväg att köpa sig en ny häst så kanske andra är intresserade av att byta namn på en häst redan i sin ägo. Detta görs enkelt hos Notarien, som kan hjälpa till för den administrativa kostnaden av 135 Star Coins.
Du hittar Notarier på följande platser:
★ Fort Pinta
★ Silvergladebyn
★ Jarlaheim
★ New Hillcrest

Den här killen kan alltid hjälpa dig att byta namn på hästen du rider!Den här killen kan alltid hjälpa dig att byta namn på hästen du rider!

Och, om du just nu håller på att starta ett Star Stable-konto så finns det även lite nya namnalternativ även till spelarkaraktären!

Sista veckan med Röda snörets stig!
Du kan delta i eventet på Röda snörets stig fram till den 22 maj, så se till att ni inte missar denna häftiga ridstig! Stigen startar i Firgrove och startplatsen är markerad på din karta.

Sista veckan att hjälpa föl!!
Du kan hjälpa föl så som Jorvik Rangern Violet visat dig fram till 22 maj, så missa inte att söka upp alla ston som ska föla innan dess!

Spirit lämnar snart Jorvik!
I maj är det dags för Spirit att lämna Jorvik! Under onsdagsuppdateringen den 29 maj kommer Spirit tillsammans med butiksägarna Tori och Sally att lämna Jorvik för gott. Om du vill lära känna Spirit och bjuda in honom till att stanna i ditt hemstall, se till att göra det innan dess!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är öppen vid Silvergladebyn.

Det var allt för den här gången - ha en fin vecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/6926

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-05-17 15:51 #1 av: Magrat

Nya namn, som jag längtat! Fick ihop en lista, men nu behöver jag mer hästar, haha

Witchplay
Grimhoof
Starstorm
Rainglimmer
Lunachief
Suntea
Hollysong
Opalbreeze
Desertbreeze
Witchhazel
Gingerglimmer
Ravenaura
Gingergaze
Desertbeauty
Lunafrost
Arcticbreeze
Redvelvet

Chaosmirror
Arcticfrost

//  Leona

Anmäl
2019-05-17 16:05 #2 av: Herveaux

#2 Oh, vilka fina namn! Ska in och botanisera hos notarien jag också. Se om några hästar ska döpas om. Lipar

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.