Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 22

2019-05-29 12:08 #0 av: Herveaux

Den nya sadeln är här!
Hej StarFam! Är ni taggade på dagens uppdatering? Det är vi! I utrustningsbutiken i Moorland har en väldigt efterlängtad hoppsadel precis dykt upp!

En helt ny sadel!
Alla ni hoppryttare där ute (och alla andra som inte kan låta bli att införskaffa sig en cool outfit) lever förhoppningsvis era bästa liv idag! Utrustningsbutiken i Moorland har precis fått en leverans med helt nya hoppsadlar, kompletta med sadelgjordar med magplatta för hästens komfort. Det finns fyra olika klassiska lookar att välja bland och fler sadlar kommer absolut dyka upp framöver! Vilka färger skulle ni vilja ha sadeln in? Hör av er och berätta!

Några av våra äldsta hästar kan INTE använda denna sadel på grund av tekniska orsaker. Om du behöver en påminnelse om vilka hästar som påverkas, kika på nyhetsposten vi släppte under förra veckan där vi berättar mer om våra hästgenerationer! 

Maxa matchingen!
De fyra vackra sadlarna får sällskap av snygga träns i matchande färger! Till varje sadel kan du välja ett matchande träns antingen med eller utan nosgrimma. I butiken hittar du också en underbar kollektion av schabrak och matchande benlindor i fyra snygga färger.

Testa din nya utrustning!
Självklart måste du ut på en hoppbana för att få använda din nya outift! En ny hopptävling har dykt upp i paddocken utanför Moorlandstallet, så bege dig bor till Bobcattjejerna för att hoppa loss! Banhoppningsexperten Linda Chanda, en av våra Ödesryttare, finns också nära till hands så du kan lära dig mer om detta roliga event.

Denna speciella hopptävling är tillgänglig fram till den 12 juni.

Hej då, Spirit!
Spirit och fangirlsen Tori och Sally har nu lämnat Jorvik, och vi skickar massor av kramar till dem för att visa hur tacksamma vi är över tiden de spenderat med oss. Om du redan har Spirit i ditt hemstall kommer han förstås stanna med dig för gott.

Om du köpt Miraderoäpplet men inte hunnit ge det till Spirit kommer du märka att han smitit in i ditt stall för att äta det ändå. Han kommer i så fall finnas i ditt stall eller i din hage då du loggar in härnäst och du kan rida honom när du än vill.

Bonusbutiken
Ett nytt föremål finns tillgängligt i Moorlands Bonusbutik för alla er som blivit Star Rider med engångsbetalning!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är öppen vid Västkobbens Fiskeby.

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Under våren har vi varit högst förvirrade över avsaknaden av regnbågar på Jorvik. Brukar det inte vanligtvis synas regnbågar kors och tvärs över hela ön vid den här tiden på året? Vi har hört att den unga äventyraren och utforskaren Mica Stoneground är på väg tillbaka till Jorvik, så kanske kan hon hjälpa till att lista ut vad som hänt!

Det var allt för denna gång - vi ses igen nästa vecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/7048

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-05-29 12:10 #1 av: Herveaux

Vad roligt med ny utrustning och en ny (tillfällig) hoppbana! *woot woot*

Lattjo att Mica är på väg tillbaka, måste testa att lämna in några av sakerna jag hittade på Röda Snörets Stig till henne och se vad som händer.Får idé

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-05-30 18:33 #2 av: Amephyst

Snygg utrustning är det också Skrattar Nu ska jag bara vänta in nästa omgång med akhal theke ocksåFörlägen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.