Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 24

2019-06-12 15:46 #0 av: Herveaux

Tre glänsande Achaltekeers!
Hej StarFam! Det är dags för än fler vackra achaltekeers att dansa in på Jorvik!

Nya hästar på SIlverglades Vingård!
Det nyrenoverade stallet vid SIlverglades Vingård har redan kommit till god användning! Tre nya achaltekeers har precis anlänt dit och de väntar nu otåligt efter en ny, tvåbent kompis. De tre snyggingarna säljs alla för 850 Star Coins var och du kan skaffa dig en om du har nått level 13.

Högtidskläder
Ibland kan du vilja klä upp dig lite extra för speciella tillfällen, vare sig de är glada eller sorgsna. I Jorvik Citys Galleria kan du nu hitta kostymer i svart och vitt samt två nya klänningar med vacker spets.

Uppdaterad shoppingupplevelse!
Vi har tweakat till shoppingupplevelsen i spelet! Från och med nu kommer ni kunna köpa samma utrustningsdel, t ex en sadel, flera gånger hur lätt som heslt, eftersom de nu inte kommer försvinna från butikerna då du köpt något. Om du håller datormusen över ett föremål i en butik kommer du se en text som berättar om du redan äger föremålet, så du kan själv välja om du vill ha mer till fler hästar. Smart!

Det här kommer bli ännu lättare och smartare i framtiden, eftersom vi för stunden jobbar med trassling kodning för att förbättra vårt arbete med våra butiker i spelet. När vi är klara kommer alla butiker inte bara vara lättare att använda - de kommer se snyggare ut också!

Regnbågsfestivalen
Festligheterna pågår under ytterligare en vecka! Följ med Mica till Molnriket eller leta regnbågsguld med pysslingen Chaun innan det är för sent!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är öppen vid Jorvikstallets Arena.

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Medan vi vandrar in i juni månad förbereder Jorviks invånare för det efterlängtade midsommarfirandet. Medan firandet är fyllt av hopp och glädje är druiderna långt mycket mer stillsamma då de färdas mot Doyles kapell. Kanske de där nya kläderna i gallerian kommer till nytta tidigare än man kunnat tro?

Ha en fin vecka!

Kramar från SSO-Teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/7054

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-06-12 15:48 #1 av: Herveaux

Den där skimmeln... Den vill jag ha... Kär

Åh, mysigt när det blir dags för midsommar igen! 
Får idéSPOLIER-varning!Får idé
Undrar om det hintas om att druiderna ska hålla någon form av begravning eller minnesstund  nästa vecka för hen vi förlorade sist vi var till Pandoria. Gråter

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-06-12 17:51 #2 av: Maleficum

Gillar att de ska ändra i affärerna för alltid tyckt det varit lite jobbigt med dem, speciellt de med mycket utrustning i sig, (och att de fixat så man ser om man äger utrustningen redan eller inte för ibland kommer jag inte ihåg vad jag har hemma i garderoben :P).

#1 Fundera också på om det kommer bli nåt sånt nästa vecka...

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-06-12 17:55 #3 av: Vrilen

Fick nyss 3 nya hästar i speletLooser

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.