Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 25

2019-06-19 14:02 #0 av: Herveaux

Dags att fira midsommar!
Hej, StarFam! Det är dags för vårt årliga midsommarfirande! Några Jorvik Rangers reser till Moorland för att starta förberedelserna, och de är väldigt tacksamma för all hjälp de kan få!

Midsommarfirandet pågår ända till den 24 juli, och alla spelare, även icke-Star Riders, kommer att kunna delta.

Häng med oss under midsommar!
Eventområdet precis vid gamle Jaspers gård i Moorland ser bättre ut än någonsin i år, precis i rätt tid för alla Jorvik Rangers som planerar vårt traditionella midsommarfirande. Rangers Marisol, Stanislav, Dylan och Ashley kommer att behöva din hjälp med att få igång festen i tid!

Vad kan du vara med på i år?
★ Jorvik Rangern Stanislav behöver din hjälp med att resa midsommarstången så att du kan dansa som en groda (ja, groda) till några klassiska midsommarlåtar!
★ Spela med i vår coola midsommarmusik med dina vänner! Gå fram till ett av musikinstrumenten på scenen och visa världen att du kan bli nästa vinnare av Jorovision Song Contest!
★ Jorvik Rangern Ashley skulle behöva lite hjälp med att få fart på midsommarbrasan. Hon behöver din hjälp för att se till att allt görs på ett säkert sätt!
★ När det gäller mat så är Jorvik Rangern Dylan rätt person att prata med. Han behöver lite hjälp med att hämta leveranserna och du och din häst kan säkert hjälpa till!
★ Ta en paus med dina vänner och ha en picknick vid borden eller picknickfiltarna, eller varför inte hänga vid stånden och titta på när dina vänner uppträder på scenen!
★ Prata med alla som deltar för att ta reda på mer om vad de tycker om evenemanget. Det finns massor av roliga människor att umgås med!
★ Och vet du vad? Det finns mer! Läs vidare för att få reda på det!

Ny look i midsommarbutiken!
I den härliga midsommarbutiken hittar du fina föremål från tidigare firanden!

En midsommarnattsdröm
Om du plockar sju olika sorters blommor på midsommaraftons kväll och sover med dem under kudden så sägs det att du kommer att drömma om någon speciell. Vem kommer att dyka upp i dina drömmar? Besök det särskilda blomtältet för att prova på!

Fiskdammen och midsommarkransar
Fiskdammen och kranstillverkningsstationen kommer tillbaka senare under festivalen i år!

Ett kärleksfullt minne
När de räddade Ödesryttaren Anne von Blyssen från Pandoria råkade Aideens beskyddare också ut för en svår förlust. Det är dags för dem att hedra minnet av en kär vän. Därför beger sig druidernas allierade till Doyles kyrka för att visa sina sympatier och Lisa Peterson har komponerat en vacker sång till denna särskilda stund. Först av allt, möt Evergray vid Ödesryttarnas läger i Epona.

För att kunna spela den här delen av berättelseuppdragen måste du ha slutfört uppdraget där du pratar med Ödesryttarna vid lägerelden efter att ha återvänt från Pandoria tillsammans med Alex.

Nya kläder från Farah
Den resande druiden Farah är tillbaka i Jorvik! Som vanligt har hon slagit läger bredvid Elizabeth Sunbeams hus i Valedale, och som vanligt säljer hon sin fina druidutrustning. Hennes senaste föremål inkluderar en vacker blålila dräkt för både dig och din häst. Hon stannar här bara i en vecka, så besök henne medan du kan!

Hårremmen Texas Bluebell försvinner snart!
Den speciella nordsvenska färgvarianten Texas Bluebell från Star Stable Horses-appen finns bara tillgänglig fram till den 1 juli! Se till att du för över ditt föl till Star Stable Online innan dess om du vill behålla hästen.

Hästmarknaden
Hästmarknaden är stängd den här veckan.

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Midsommar är ett väldigt speciellt evenemang och ryktena har nått långt bortom Mistfallbergen till Gary Goldtooth. Gary har redan anlänt till Moorland, men det verkar som att vännerna han planerade att ta med sig är lite försenade...

Ha en jättebra vecka!

Många kramar från Star Stable-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/7180

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-06-21 19:48 #1 av: Maleficum

"Fiskdammen och kranstillverkningsstationen kommer tillbaka senare under festivalen i år!" Antar det innebär det inte kommer förrän nästa vecka?

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-06-22 10:05 #2 av: [Lilyz]1

#1 Fattar det som så vilket jag tycker är lite tråkigt eftersom midsommar ju är över nu irl. Lipar

Anmäl
2019-06-22 11:22 #3 av: Herveaux

#2 Tur då att vi firar jorvikisk midsommar och inte svensk. Skrattar

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-06-23 21:14 #4 av: Maleficum

Är verkligen glad regnbågsfestivalen fortsatte denna vecka! Lyckats fylla upp massa saker i garderoben att sälja vid behov + lyckats sälja massa saker så jag kunnat köpa flertalet par av de bästa hästskorna (så nu har nästan alla mina hästar de bästa skorna så jag slipper byta när man byter häst). Tummen upp

Ska bli intressant att se vad man lyckas få i fiskdammen sen också.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.