2019-07-18 06:12 #0 av: Herveaux

Nya tider för Eddie och Ferdinand!
Hej allesammans! Denna veckas uppdatering handlar om vår fina hästmarknad - och några nya hästar!

Hästmarknaden
Efter många år av konstant resande har Eddie och Ferdinand båda känt att de inte längre orkar med att flytta sin hästmarknad varje vecka. Medan de funderade över hur de skulle fortsätta med sin marknad erbjöd Baronessan dem en bit mark där de kunde bosätta sig permanent. De kunde inte vara mer nöjda - nu då de bor nära Doyle’s Kapell behöver de inte flytta varje vecka, och deras kunder kommer kunna hitta dem lättare!

Förutom de många hästarna så finns här även en butik med många coola föremål. I butiken hittar du allt som tidigare var utspritt i flera olika butiker runt marknaden.

Nu då hästmarknaden inte kommer flytta runt på Jorvik behöver Eddie och Ferdinand inte längre din hjälp med att betala hyra eller hitta förrymda hästar.

Hur du ser fler hästar!
Om du vill se ännu fler hästar som går att köpa på marknaden, klicka på denna anslagstavla!

FYRA nya hästar!
Självklart måste vi fira att Eddie och Ferdinand slagit sig till ro! De är ju båda hästgalna och nu har de hittat fyra nya Jorvikiska varmblod som du kan köpa på marknaden.

Alla fyra av dessa snyggingar är tillgängliga från level 5 och kostar 750 Star Coins.

Mindre uppdateringar!
Alla andra köpbara Jorvikiska varmblod på Jorvik är nu också tillgängliga från level 5, istället för level 15.

Några köpbara hästar från Fort Pinta har nu flyttat till hästmarknaden istället för att göra plats för kommande hästar!

Terränguppdateringar!
Inte nog med att vi har placerat ut helt nya, supersnygga dekorationer kring Fort Pintas strand denna vecka, vi har också piffat till hela området! Vi har lagt till mer växter och sett till att terrängen ser mer naturlig ut än innan medan vi också bytt ut lite småföremål runt stranden för att få den att se så bra ut som bara möjligt.

Midsommarfirandet fortsätter!
Du har nu en enda vecka kvar på dig för att delta i Midsommarfirandet! Nästa onsdag avslutas partyt och Gary Goldtooh och hans urhästar lämnar oss igen. Kom ihåg att dessa hästar inte kommer vara tillgängliga att köpa igen efter nästa veckas uppdatering.

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Trodde ni att vi glömt bort vårt årliga strandparty vid Fort Pinta? Vänta bara till nästa vecka!

Det var allt för den här gången - ha det så bra!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/7278