Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 31

2019-07-31 17:09 #0 av: Herveaux

Välkomna tillbaka till Gyllenåsarnas Dal!
Vi har jobbat hårt med att uppdatera äldre områden av Jorvik samtidigt som vi släpper nytt material varje vecka. Ett område vi bara inte kunde vänta på att få jobba med var den höstinspirerade Gyllenåsarnas Dal, som idag får sig ett riktigt lyft! Precis som med uppdateringen av Silvergladeområdet förra hösten inkluderas byggnader inte i denna uppdatering.

Vi beslöt oss för att ge området en mer realistisk look där terrängen inte är lika torr som innan för att reflektera en höst så som vi vet att hösten egentligen är. Marktexturer, växter och föremål runt området ser bättre ut än någonsin och vi är så stolta över att dela vår nya version av Gyllenåsarnas Dal med er!

En annan sak höstens dal har gemensamt med Silverglade är att vi kommer fortsätta arbeta med området tills vi känner att det ser ut precis så som vi vill ha det. Håll ögonen öppna efter framtida uppdateringar!

Vi välkomnar The Miscreants!
Inget band på Jorvik är coolare än de rockigare Miscreants! De har precis släppt ett nytt album och DJ Kai vid Sommarfestivalens dansgolv spelar deras nya låtar på repeat, blandat med några av hennes egna största hits. Du kan också småprata med några av Jorviks invånare som dykt upp för att lyssna på det nya albumet.

Om du liksom oss inte kan få nog av the Miscreants kommer du älska deras nya merchbutik bredvid dansgolvet!

Merchbutiken är öppen fram till den 28 augusti.

Lyssna på musiken när du vill!
Du kan nu lyssna på flera av DJ Kais samt the Miscreants låtar när du vill i vår app Star Stable Friends! Följande låtar är tillgängliga:

★ Through It All
★ R U Ready
★ I Hate Plastic
★ Lion’s Tail
★ In It To Win It
★ Still Got Flair

Star Stable Friends är gratis att ladda ner från AppStore och Google Play.

Sommarfestivalen
Du kan njuta av alla festligheter nere vid Fort Pintas strand fram till den 28 augusti! Delta i strandloppet, se de vackra lyktorna och dansa på dansgolvet medan du kan!

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Rin som äger butiken Purple Pony inväntar spänt en ny leverans med coola dräkter, och Madison påstår att vildhästarna på Sydhoven väldigt gärna vill leka. Du kommer få höra mer om det här nästa vecka!

Dansa järnet på dansgolvet och glöm inte att kika in i Gyllenåsarnas Dal så ses vi igen nästa vecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/7334

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-07-31 17:10 #1 av: Herveaux

Det här kan helt klart vara en av mina favorituppdateringar för 2019. HjärtaLyssnar på musik

Ang. nästa vecka-teasern: Underbara Madison, älskar den där ungen. 
Vill hon... ehm... vildhästarna leka så är jag helt klart med!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-07-31 18:43 #2 av: ThatPie

Väldigt trevligt att de uppdaterar de äldre områdena! Hoppas bara att nya byggnader står näst på listan. För en uppdaterad fiskeby skulle definitivt ha gjort Gåd lika populär den var när det kom! Men förstår såklart att sgb troligen står ganska högt upp på den listan. Men ser verkligen fram emot när allt är uppdaterat till nya grafiken!

Ser en hel del som åmar sig om att de vill ha kvar det gamla. Men personligen tycker jag att den nya stilen är bra! För nu känns det mer som att hästarna och människorna faktiskt hör tillsammans, vilket jag inte riktigt tyckt de gjort sedan de började med gen 2 hästarna.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.