Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 36

2019-09-04 13:55 #0 av: Herveaux

Hej StarFam! Idag anländer tre nya andalusierhästar till Jorvik!

Nyanlända pållar!
Vid SIlverglades vingård hittar du nu tre nya, ursnygga andalusiers för 950 Star Coins var. För att kunna skaffa dig dem måste du ha nått åtminstone level 5.

Glöm inte att andalusierhästarna kan utföra rörelsen Spansk Skritt! Om du rider en andalusier och klickar på mellanslag medan hästen står still kommer du få se den utföra den maffiga rörelsen!

Jorvikstallets dressyrarena
Den vackra dressyrarenan vid Jorvikstallet är öppen under även denna vecka, tillsammans med den speciella butiken där du hittar barockinspirerad utrustning - perfekt för din andalusier!

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Druidinstruktören vid Valedales bergspaddock har varit riktigt uttråkad på sistone. Kanske vi kan lösa det genom att se till att fler har en anledning att besöka honom…?

Ha en kul vecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/7461

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-09-04 14:47 #1 av: Cecilia.S

Älskar den spanska skritten och de vackra flätorna på Andalusierna (v 3), men ryggen är så extremt kort... Någon mer som har tänkt på det?
Hade nog köpt en eller ett par om det inte vore för den där ryggen. Ledsen

Anmäl
2019-09-04 21:36 #2 av: Maleficum

Såg i teaser videon att det var en brun men den har inte dykt upp i spelet än, håller tummarna den kommer till Appen då jag föredrar att för levla dem där och skulle vilja få in en brun häst i stallet.

#1 Inte reagerat på det, andalusier är ju en ganska kompakt hästras och tycker byggnaden i spelet är rätt lik Lusitanon.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-09-05 12:33 #3 av: Cecilia.S

#2 Ja den är riktigt snygg Kär Hade väntat mig en brun den här uppdateringen men det är säkert som du säger - att den kommer finnas i appen istället.

Om man jämför sso Andalusier mot den här så tycker jag att ryggen ser betydligt kortare ut - eller snarare längre ben och lite kortare rygg kanske?
Men det är nog bara en vanesak! Jag rider mest Trakehner i sso och dom jag ju ganska långa ryggar, så efter lite tid kommer det nog stå nån Lusitano v 3 i mitt stall också haha Förlägen

Anmäl
2019-09-05 12:57 #4 av: Maleficum

#3 Kan ju vara en vanesak då, har ju själv ridit runt på min Lusitano hela sommaren så är redan van med den lite kompaktare modellen Skämtar

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.