Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 38

2019-09-18 15:14 #0 av: Herveaux

Hej och hallå, StarFam! Vår gamla kompis Gary Goldtooth har återvänt med NIO Jorvikiska Urhästar! Nu har du den perfekta chansen att samla på dig hästar du saknat i din hästsamling.

Gary och de Jorvikiska Urhästarna
Vid den vanliga lägerplatsen i Firgroves skogar har Gary slagit upp läger med fler hästar än någonsin förut - nio gamla bekanta! Gary kunde inte låta bli att ta med sig allihop tack vare alla frågor han fått om när de kommer tillbaka. De är dock här under begränsad tid. Om du vill ha fler Jorvikiska Urhästar i ditt stall, se till att skaffa dig en före den 16 oktober!

Så, vad är nu så speciellt med Jorvikiska Urhästar? Jo, när dessa hästar rör sig mellan olika områden på Jorvik byter deras päls färg! Ute i den jorvikiska vildmarken där hästarna kan känna av öns Pandoriska magi visar de sina sanna färger medan de påminner om vanliga hästar då de närmar sig mer bebodda områden som byar och stall. Det är som att få två hästar i ett paket!

Kom ihåg att du inte kan ändra manstil på dessa hästar, och hästen som liknar en Islandshäst kan INTE tölta.

De tre hästarna av Islandshästtyp kostar 399 Star Coins var medan de Shireliknande hästarna kostar 599 Star Coins. Kom ihåg att de bara stannar fram till den 16 oktober! Glöm inte att ta en sväng förbi Firgrove för att titta på dem!

Urhästuppdatering!
Tidigare var alla Jorvikiska Urhästar långsammare än andra hästar på Jorvik. Inte längre! Vi har lyssnat på er feedback och bestämt oss för att göra en förändring - nu är alla Jorvikiska Urhästar, inklusive de ni redan äger, lika snabba som alla andra hästar på Jorvik.

Bonusbutiken
Ett nytt föremål finns tillgängligt i Moorlands Bonusbutik för alla er som blivit Star Rider med engångsbetalning!

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Resande marknader, resande drakar och… tja, garderober står väl mest still, eller hur? Spännande saker händer nästa onsdag!

Ha en fin vecka!

Hälsningar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/7529

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-09-18 15:20 #1 av: Herveaux

Vad kul med snabbare urhästar! Yay!

Kan man ana en garderob-uppdatering nästa vecka...? Det vore väldigt välkommet. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-09-18 21:49 #2 av: Maleficum

#1 Låter som det, och låter som det kanske dyker upp små drakar att ha i sadelväskan kanske? Eller mer uppdrag att fota Token kanske?

Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska skaffa en av urhästarna (av islandstyp eftersom jag redan har en av shiretyp) eller inte... Står väl isf mellan den lila och röda. Är ju lite mer lockande nu när de är lika snabba som övriga också, men så jobbigt att behöva levla upp en helt från level 1 (väntar fortfarande på att andalusiern ska komma till appen!).

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.