Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 40

2019-10-02 12:53 #0 av: Herveaux

Grattis på födelsedagen, StarFam! Partajar Har vi verkligen varit igång i 8 år redan? Det känns som att vi startade alldeles nyss! Det måste förstås firas, så denna uppdatering handlar (nästan) helt och hållet om vårt party!

I år firar vi i hela TVÅ VECKOR, så du har gott om tid på dig att festa med oss fram till onsdagen den 16 oktober!

Vår present till dig!
Det är faktiskt vår födelsedag, men vi hade aldrig kommit så här långt utan er! Vi har plockat ihop ett paket med några fina presenter för att uttrycka vår tacksamhet för er kärlek och support! Använd värdekoden CELEBR8ION innan den 16 oktober för att få din gåva!

Genom att använda värdekoden får du:
★ 150 Star Coins
★ En vacker maskeradmask
★ En ny partyhatt som tränsdekoration till din häst
★ En blomsterbukett till din sadelväska

Vi har också ännu en gåva som du kan dela med en vän för att få sällskap på dina resor på Jorvik! Värdekoden 8ISGREAT finns tillgänglig för alla spelare som aldrig förr varit Star Rider och ger dem 7 dagars gratis Star Rider. Denna värdekod är endast giltig fram till den 9 oktober!

Vår åttonde födelsedag!
Välkommen att fira Star Stables åttonde födelsedag tillsammans med oss vid eventområdet i Moorland! Thalia och Mel har ställt upp en scen för alla som vill testa sina teaterskills, och här kan du även äta tårta, fika med dina kompisar eller fyra av coola fyrverkerier!

Inta scenen!
Nu kan du spela ut dina favoritdraman eller galna komedier på födelsedagsscenen! Kliv bara upp på scenen och sätt igång!

Bredvid scenen hittar du Mel, som dragit med sig sin vagn med maskeradföremål för att fira. Medan du vanligtvis hittar många av föremålen i Jarlaheim finns det andra som bara är tillgängliga under det här firandet - som till exempel två helt nya partyhattar till din häst.

Ta med en vän på äventyr!
Evergray, Madison och Rania är några av besökarna på firandet, och de skulle gärna kunna tänka sig att följa med dig på en ridtur. Om du pratar med någon av dem kommer de hoppa upp bakom dig på din häst och följa med dig på vad än du kan tänkas hitta på. När du känner att det är dags för dig att få lite egentid igen är det bara att lämna av dem där du plockade upp dem.

Gyllene hästskor
Om du pratar med Födelsedagsledaren vid eventområdet kommer hon skicka ut dig på en rolig jakt efter gyllene hästskor som är utspridda på Jorvik! Om du hittar nog många av dem och ger dem till henne kommer du i gengäld bli belönad med föremål från årets födelsedagsset. Du vill inte missa denna snygga outfit!

Du kommer kunna hitta hästskor i följande områden:
★ Fort Pinta
★ Firgrove
★ Moorland
★ Silverglade
★ Valedale

Prata med födelsedagsledaren och börja sedan leta hästskor!Prata med födelsedagsledaren och börja sedan leta hästskor!

DUBBEL XP i födelsedagstävlingar!
Varje dag fram till slutet av vårt firande kommer du en gång om dagen kunna rida en tävlingsbana med en av dina hästar och få DUBBELT så mycket XP till hästen! Anslagstavlan vid eventområdet kommer berätta för dig var dagens lopp finns att hitta, och det enda du behöver göra är att bege dig dit och leta upp en Födelsedagsledare för att sätta igång!

Nyrenoverat!*
Om du kikar in i stallen runt om Jorvik kommer du märka att de fått sig en riktigt glow up!

De färgskiftande hästarna!
Gary Goldtooth och hans nio jorvikiska urhästar är här i två veckor till! Glöm inte att besöka dem i Firgrove.

Det här kommer NÄSTA VECKA!
MJAU!

StarFam, tack så mycket för dessa fantastiska åtta år! Vi hoppas på många, många fler tillsammans med er!

Många kramar från ert SSO-team 

Text: https://www.starstable.com/se/article/7589

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-10-02 13:18 #1 av: Maleficum

Den där hinten till nästa vecka låter ju som vi kanske kan få springande katter nästa gång! Håller tummarna för det iaf! (Vill ha mer springande djur!).

Hade ju hoppats på att andalusien till appen hade hunnit komma så man kunde utnyttjat dubbla xp i födelsedagstävlingarna för levling :( Har ju ingen häst just nu att levla...

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-10-02 13:27 #2 av: Herveaux

#1 Håller tummarna för springande kissemissar. Speciellt en svart eller en silvertabby. Kär

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-10-02 17:35 #3 av: Maleficum

Om gyllene hästskorna följer tidigare år att vara 15 på varje plats har jag nu hittat alla utom en, kan för mitt liv inte hitta den sista i Silverglade! Hittar en plats man får upp en grå hand men kan inte hitta något att trycka på :/

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.