2019-10-16 11:57 #0 av: Herveaux

Hejsan StarFam! En av Star Stables mest efterfrågade hästar någonsin har varit den speciella curlyhästen - och nu är den här!

Var hälsad, o du lockiga häst!
Curlyn är en väldigt speciell häst. Inte nog med att den är hemskt söt, men den är också vida känd för sin päls, som gett den sitt namn. Curly är nämligen det engelska namnet för “lockig”, och det är just vad pälsen är! Denna hästs historia går så långt bak som till 1600-talet och man tror att curlyn utvecklades från vilda mustanger. Hur coolt är inte det? Nu har ni chansen att möta en häst med en lång, häftig historia bakom sig samtidigt som den har en frisyr som skulle göra vilken pudel som helst avundsjuk!

Det sägs ofta att curlyn är väldigt allergivänlig tack vare sin speciella päls. Curlyn har också anlag för att lära sig nya gångarter, vilket kommer passa er alldeles utmärkt - vår curly kan nämligen gå i gångarten Curly Shuffle!

★ Vad är det för ras?
Den allergivänliga curlyn!
★ Var kan jag köpa den?
Du hittar en häst i Fort Pinta och en i Firgrove.
★ Hur mycket kostar den?
850 Star Coins.
★ Vilken level måste jag ha nått för att kunna köpa den?
Du kan köpa hästen i Fort Pinta oavsett hur långt du kommit i spelet, men du måste ha nått åtminstone level 6 för att nå de andra två.
★ Måste jag jobba upp något rykte?
Inte alls!
★ Vilka färger finns att välja mellan?
En fux, en apelkastad och en brunblackskäck!
★ Finns det något annat som är bra att veta?
Den jorvikiska curlyn kan en speciell gångart, känd som Curly Shuffle. Denna gångart har många likheter med islandshästens tölt.

För att shuffla med din curly, skritta först framåt. Håll sedan ner SHIFT-tangenten samtidigt som du ber din häst att gå fortare och ta-daa - ni shufflar! Din curly kan inte hoppa medan den shufflar.

Ny markering på kartan!
Nu är det lättare än någonsin att hitta nya hästar på Jorvik! Idag lägger vi till en ny markering på din karta som visar var det finns helt nya hästar. Precis som med alla andra kartmarkeringar kan du välja att stänga av detta i dina inställningar för kartan. Du når inställningarna genom att öppna din karta och klicka på den lilla knappen i kartans övre högra hörn.

Quick Shop - en kommande funktion!
Idag får alla spelare på våra australiska servrar ta del av Betalanseringen* av en helt ny funktion som vi kallar Quick Shop! Denna funktion kommer släppas på all andra servrar inom några veckor.

Quick Shop är ett helt nytt shoppingfönster som låter dig nå nästan alla föremål som går att köpa till dig och din häst. Du kan till och med prova flera föremål samtidigt (inklusive föremål i din garderob) för att se hur hela outfiten skulle se ut!

För att nå Quick Shop, klicka på den lilla ikonen med shoppingvagnen bredvid hästskomenyn. Till alla er utanför de australienska servrarna - håll ut, ni kommer få testa denna funktion snart! Mer detaljer kommer senare.

*Betalansering är en del av utvecklingsprocessen av en vara, där spelare som senare kommer använda produkten får chansen att testa den innan det faktiska lanseringen.

Bonusbutiken
Ett nytt föremål finns tillgängligt i Moorlands Bonusbutik för alla er som blivit Star Rider med engångsbetalning!

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Vi kan knappt vänta på att fira Halloween med er igen! Håll er redo för att rida mot Gallopers fäste nästa onsdag!

Ha en fantastisk vecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/7644