uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 49

2019-12-04 16:05 #0 av: Herveaux

Nejmen hejsan, StarFam! Hör ni också bjällrorna klinga? Ni håller inte på att bli galna, vi lovar - slädar har dykt upp över hela Jorvik för att ta med dig till Vinterbyn!

Du kan resa till Vinterbyn hur ofta du vill fram till den 8 januari 2020. Detta ger dig gott om tid för att utforska alla äventyr byn har att erbjuda!

Välkommen tillbaka till den magiska Vinterbyn!
Jorvik är inte en plats där snö hör till vanligheterna, men du har all snö du någonsin kunnat önska dig i Vinterbyn! Här förbereder Tomten sig för vinterns stora högtid tillsammans med sina nissar, som ofta är mer till besvär än hjälp. Det finns nog mycket du kan hjälpa till med att reda ut efter att nissarna varit igång, så hoppa på en släde och rid in i vintern med dina vänner!

Det finns massor att göra i Vinterbyn:
★ Träffa tomten och hans roliga nissar!
★ Vem är det egentligen som försöker sabotera i Vinterbyn? Hjälp Tomten att hitta byns egen grinch och rädda vintern!
★ FIka med dina kompisar vid byns café, eller häng vid campingplatsen strax utanför byn!
★ Besök byns butiker!
★ Skaffa den unika ishästen Brinicle!
★ Hitta gömda nissar i snön för att få vinterpoletter att byta mot fina belöningar i isbutiken!
★ Förvandla din häst till en ren!

Är du redo! Hitta en av de här slädarna så fort du kan för att sätta igång!

Tips: Om du klickar i “Tidsbegränsat evanemang” i dina kartinställningar kan du se exakt var du kan hitta vartenda släde på Jorvik!

Innan du kan resa till Vinterbyn måste du ha gjort uppdraget där du får en hink, en ryktborste och en hovkrats från Justin Moorland. Du kan resa till Vinterbyn även om du inte är en Star Rider.

Isbutiken
Varje gång du utför en uppgift eller deltar i ett race i Vinterbyn belönas du med vinterpoletter. Dessa är superviktiga eftersom du behöver dem för att kunna samla på dig alla fina grejer från den magiska Isbutiken!

I Isbutiken kan du byta dina välförtjänta poletter mot vackra belöningar, som innefattar allt från ett sprillans nytt klädesset till en cool vinterlook till din häst! Det finns totalt 13 föremål att samla på sig (inklusive ett speciellt renpulver, en populär renmask och ett roligt lösskägg), så se till att bege dig ut och samla på dig så många poletter du kan!

Några av er kan ha poletter med vintertema sparade från tidigare firanden, och de är inte giltiga i år. Du kan dock byta dem mot Jorvik Shillings, eller spara dem som ett minne från tidigare vintrar!

Hjälp Tomten!
Någon försöker sabotera vinterhögtiden i Vinterbyn, och Tomten börjar misstänka ett insiderjobb. Hans nissar är ju glada i att hjälpa till bäst de kan, men de har onekligen vissa svårigheter med att hitta rätt känsla för högtiden… Gå och prata med Tomten och hjälp honom lösa mysteriet!

Träffa Brinicle!
Många av er minns säkert denna charmör från förra året - Brinicle, coolare än coolast! Denna vackra magiska häst är ibland känd som Isflaksenhörningen bland Vildväktarna tack vare dess speciella, frusna man, och det är inte allt. Den är känd som den mest kallblodiga av alla kända hästraser, så rör denna frostiga päls på egen risk; den är superkall!

Brinicle är en magisk häst, vilket innebär att dess färg ändras beroende på var du är på Jorvik. Ute i vildmarken fryser Isflaksenhörningen till, medan den påminner om en vacker svartskimmlad arbetshäst i mer bebodda områden. Två hästar i en, tänka sig!

Brinicle blir din för 599 Star Coins och är bara tillgänglig så länge som Vinterbyn är öppen! Du hittar hästen bakom Tomtens hus.

Om du redan äger Brinicle sedan förra året kanske du har märkt att dess rasbeskrivning har uppdaterats!

Renar överallt!
Om du pratar med nissen bredvid de coola renarna kommer du kunna köpa magiska pulver som förvandlar hästen du rider… TILL EN REN! Denna effekt varar i 30 minuter, och då tiden är ute återgår din häst till sitt vanliga utseende.

Pulvrena kommer i tre olika färger, antingen i singelpack eller i paket om 5, 10 eller 15, vilka är lite billigare. Du kan använda pulvrena på vilken häst du vill, och pulvrena fungerar även efter vintern!

Det finns också ännu en renfärg att samla på sig! Du kan få tag i den genom att byta Vinterpoletter i Isbutiken. Du kan använda denna ren så många gånger du vill fram till den 8 januari 2020!

Såhär förvandlar du din häst till en ren:
★ Köp ett renpulver från butiken där du kan köpa dem.
★ Sitt av din häst och dra pulvret från din ryggsäck till din häst.
★ Ta daa!

Vintermarknaden
I byn hittar du flera butiker kring marknadsplatsen. Här hittar du ett stort utbud av vackra vinterkläder från tidigare firanden - tillsammans med några nyheter!

TIdsbegränsade gyllene stjärnor!
Under tiden som du kan resa till Vinterbyn finns det 6 gömda gyllene stjärnor att hitta kring byn!

Om du hittade stjärnorna förra året kommer du inte kunna hitta dem på nytt.

We like to move it, move it!
En Haflinger från Valedale har fått flytta till Hästmarknaden istället!

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Vår juuuuuuulbock har rymt! Och… vad i hela friden är en Fawncy?

Rid in i vintern tillsammans med dina vänner och ha en fantastisk vecka bland Vinterbyns alla äventyr!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/7843

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-12-04 17:44 #1 av: Maleficum

Verkar som det är ett lopp mindre i år :(

Gillar nya kläderna och utrustningen i ena butiken (inte riktigt fastnat för några tidigare år), bara synd de ska vara så sjukt dyra! :(

Inte speciellt förtjust i årets uppsättning i is grottan i år heller. Hade hellre sett det andra där :P Fast då hade de väl inte haft några stats så det kanske är lika bra ändå.

Längtar tills adventskalendern börjar! :D

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-12-06 18:50 #2 av: Herveaux

Är det fler än jag som råkar ut för buggande julbockar på isen? 

Håller med dig #1, jag saknar det förlorade loppet. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-12-06 20:30 #3 av: Maleficum

#2 Råkar också ut för de osynliga bockarna (hända nån gång förra året också men inte lika ofta).

Man kan kolla på minimappen så dyker en ring upp på nån annan del av sjön och där kan man gå och leta och klicka runt lite så brukar man hitta den.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-12-06 20:56 #4 av: Herveaux

#3 Åh, smart, tack! 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.