2020-01-22 20:05 #0 av: Herveaux

Hej StarFam! Denna uppdatering sker helt och hållet i Fort Pinta, där renoveringar, uppdaterade butiker och ett nytt race har dykt upp!

En tävling med Borgmästare Peanut!
Efter sitt årliga veterinärbesök har Fort Pintas älskade borgmästare fått reda på att han har vissa hälsoproblem och är i desperat behov av ordentlig motion. James ligger inte på latsidan då det kommer till att lösa problemet - så han vill att du ska hitta en personlig tränare till Borgmästare Peanut. Kommer du lyckas?

Genom att hjälpa James (men mest den stackars borgmästaren) låser du upp ett nytt permanent lopp i Fort Pinta!

För att kunna låsa upp denna tävling måste du vara en Star Rider och ha avslutat uppdraget där du möter Ricky Winterwell i Epona.

Det uppdaterade torget!
Vänta lite, vad har hänt här? Fort Pintas torg har renoverats över natten och ser plöstligt mysigare, och grönare, ut än någonsin!

Uppdaterade butiker!
Medan fortet känns mer välkomnande än någonsin så har även områdets butiker fått sig en uppdatering! Utöver deras nya look är användargränssnittet snyggare och lättare att använda, och vi har slagit samman några butiker för att göra det lättare att hitta de föremål man är ute efter. Oroa er inte bara, ingenting har tagits bort! Besök alla butikerna för att se var ni kan hitta alla specifika föremål från och med nu.

En av de större förändringarna är att skönhetssalongen Sunshine Salon har stängt, men alla deras tjänster erbjuds nu istället vid Fort Pintas andra salong, Beauty on the Beach! Salongen har uppdaterats med ett nytt gränssnitt, som i framtiden kommer läggas till på alla våra salonger!

Kika in i butikerna för att se var era favoritföremål finns!Kika in i butikerna för att se var era favoritföremål finns!

Uppdaterade ikoner!
Vi har uppdaterat ikoner för hår, smink, kläder, hästutrustning och dekorationer, vilket ni kommer märka av i nyare butiker, i Global Store, i garderoben och i ryggsäcken. Vi hoppas att detta gör det ännu lättare för er att hitta de föremål ni letar efter snabbt!

Veckans video!
Nytt år, nya traditioner! Varje vecka delar vi med oss av en av våra roliga videor - ibland en helt ny en, ibland en nostalgisk throwback! Här är vår senaste video, för att inviga traditionen: 
https://www.youtube.com/watch?v=0CWBTNISaaU&ab_channel=StarStable

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Mario tittar på stjärnhimlen och Ydris har en idé. Detta miniäventyr kommer bli rätt intressant - och kanske även för med sig en ny vän!

Vi hoppas att ni har det kul i det uppdaterade Fort Pinta!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/8091