2020-01-29 14:09 #0 av: Herveaux

Hej StarFam! Magiska saker händer på Jorvik just nu - häng med!

Ser du zonyn i det blå?
Mario vid Observatoriet älskar att titta på stjärnorna, och han önskar också att han kunde dela deras skönhet med hela Jorvik. Nu hade han allt lite tur, för Ydris råkar vara i närheten! Man vet aldrig vad som händer när han får en ny idé...

För att kunna spela detta uppdrag måste du vara en Star Rider och ha spelat uppdraget där Ydris hittar en zony till cirkusen vid Nilmers Högland.

Här är Vega!
Om du beger dig ut på det nya mini-äventyret med Mario och Ydris kommer en ny, fluffig kompis ansluta sig till cirkusen! Här är Vega, den sötaste lilla zony du kan föreställa dig! Hon kan bli en del av din egen StarFam för 550 Star Coins och hon vill så gärna följa med dig på dina resor! #LisaMadeAZony

Även fast Vega är lite speciell i jämförelse med andra ponnyer kan hon fortfarande delta i ponnyloppet och ponnychampionatet.

För att låsa upp Vega måste du ha avslutat uppdraget där du möter Mario vid Observatorier för att titta på stjärnhimlen.

Veckans video!
Varje vecka delar vi med oss av en av våra roliga videor - ibland en helt ny en, ibland en nostalgisk throwback! Här är veckans video:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=1aGrGqTZnBI&ab_channel=StarStable

Det här kommer NÄSTA VECKA!
Förbered er för att rida mot Firgrove - det verkar som att terrängritt står på schemat!

Hoppas att ni alla får en fantastisk vecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/8119