ridklubbar

Hur svårt ska det vara att hitta rätt någon gång

2020-03-22 12:58 #0 av: Cornelia Isaksson

Jag kan börja med att säga att jag egentligen inte vet vad jag vill uppnå med att skriva detta inlägg men jag känner ändå att jag vill få ur mig tankarna.

Som ni kanske märkt så har jag skapat ett x antal trådar på denna sida om att jag söker klubb, detta dock utan något vidare resultat och det börjar nämligen kännas som att det är jag som är för kräsen eller har för höga krav vad gäller att hitta den perfekta klubben för just mig - finns den ens?

Ibland känns det dessutom som om jag är den ända med detta problem men så kan det väl ändå inte vara.

Så nu undrar jag hur du som varit i min situation löste problemet.

Skriver med min milslånga "kravlista" även fast jag börjar tappa hoppet.

Klubben ska befinna sig på Air star

Inga eventkrav överhuvudtaget

En åldersgräns på 15/16 år // En person som nästan gett upp hoppet

Anmäl
2020-03-22 17:24 #1 av: Cornelia Isaksson

Tilläggas kan även göra att jag även skrivit i flera Facebook grupper att jag söker klubb

Anmäl
2020-03-22 20:30 #2 av: Herveaux

Bara att få skriva av sig räcker gott för att starta en tråd. Glad

Förstår om du inte vill byta server, men skulle du kunna tänka dig att söka efter klubbar på andra servrar och sen ha lite kontakt med folket i den klubben, utan att byta server, bara för att känna om det klickar mellan er?

Jag tror absolut inte du är ensam om det här problemet. Jag har aldrig varit med i en klubb och skulle jag börja leta så hade det nog varit svårt för mig att hitta en klubb då jag är väldig kräsen när det kommer till folk. 
Jag har svårt för att bara kallprata med folk som jag inte känner det där "klicket" med och sen blir det lätt att det bara rinner ut i sanden. 

Fortsätt leta. Det finns så många olika klubbar så det måste finnas flera stycken som skulle vara perfekta för dig. Tummen upp

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2020-03-22 20:30 #3 av: Amephyst

Tror ditt största problem är att du vill ha en kravlös klubb. De flesta klubbar vill ha något slags krav på att medlemmarna dyker upp på event, för gemenskapens skull.

När jag letade klubb hade jag som krav att det skulle vara en klubb för vuxna, på valfri server utom Fluffy, och med lågt eventkrav. Bara det är svårt att hittaGalen Jag löste det egentligen genom att sluta leta, och bara hålla koll i olika chattar ifall någonting skulle trilla framför fötterna på mig. Vilket det gjorde i fredagsFörlägen Klubben uppfyller inte alla mina krav fullt ut, men är nära nog att jag vill göra ett försök.

Ju hårdare krav man har, desto svårare blir det att hitta en klubb som passar. Du vill inte starta en egen istället?

Anmäl
2020-03-23 07:55 #4 av: Cornelia Isaksson

#3 Gjorde ett försök att skapa en egen klubb men fick inte till någon bra hemsida så jag gav upp men kan absolut tänka mig att ge det ett försök till om jag får lite hjälp

Anmäl
2020-03-23 09:09 #5 av: Marbi

Jag var med i en i början rätt kravlös klubb men insåg att efter ett tag att jag inte passade in av olika skäl. Jag var nog för gammal (även om det var en grupp för äldre) och jag orkade inte med att socialisera så mycket som dom andra. Känner att det är skönt att vara en ensamvarg även om jag ibland saknar att göra saker som man bara kan göra tillsammans med andra. Man kan inte få allt.

Anmäl
2020-03-23 19:06 #6 av: Cornelia Isaksson

Börjat fundera på tanken om att ge det här med klubb skapande en ny chans men då kommer nästa problem (utöver att jag inte vet hur man får till en hyfsat snygg hemsida) det finns typ inga lediga namn som låter bra.

Anmäl
2020-03-24 19:13 #7 av: Tinycee

Du har inte kollat in Gold Queens Squad på AS? Vi har inga som helst eventkrav MEN vill gärna att man visar sig aktiv på ett eller annat sätt i klubben (vilket inte alls behöver vara på event).

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.